placeholder.png
%100 Yerli

Sermaye

placeholder.png
100+ Mega

Proje

placeholder.png
1000+ Mutlu

Müşteri

200 BAR Basınçlı Oto Yıkama Makinası SHC 200

Birikim Hırdavat 200 BAR Basınçlı Oto Yıkama Makinası SHC 200 Fiyatları

[pdfs]

Teknik Özellikler

Voltaj / Voltage

380 V – 50hz

Motor Gücü / Engine Power

5.5 HP

Yakıt Cinsi / Fuel

Motorin / Diesel

Isıtma Sistemi / Heading System

Serpantin / Serpartine

Basınç / Pessure

200 bar

Su Debisi / Water Flow

14lt. /dk

Motor Devri / Motor RPM

1400 d / dk.

Pompa Devri / Pump RPM

1400 d / dk.

Ağırlık / Weight

122 kg

Boyutlar / Dimensions

75 x 120 x 90 cm

Ürün Açıklaması

Safran 200 BAR Basınçlı Oto Yıkama Makinası SHC 200 sıcak sulu araç yıkama makinası sayesinde üst düzey temizlik imkânı sağlar. Özel ısıtma sayesinde yüksek sıcaklı da basınçlı su üreterek ağır kirli yağlı yüzeylerin de şaşırtıcı sonuçlara ulaştırır.

Sıcak sulu basınçlı yıkama makinemizin kullanım alanları;

  • Oto kuaförleri
  • İnşaat ve yapı sanayisi
  • Tavuk çiftlikleri ve benzeri yerlerde
  • Bireysel işlerde ve şehir içinde günlük işlerde

Araç yıkama makinası olarak soğuk su ve sıcak sulu yıkama yapabileceğiniz Safran SHC 200 özellikle de sıcak sulu yıkama sayesinde yağlı yüzeylerden kiri soğuk su ile temizlenen hızdan daha hızlı ve temiz şekilde yıkar. Oto kuaförleri özel yıkama yaparlarken gerekli kısımlarda rahatlıkla kullanılır. Araç motoru yıkamada kullanırken basınçlı yıkama makinemiz otomobil ve benzeri motorlu araçlarda yağlı motorlarını temizlemede önemli bir ihtiyaçtır. Sıcak su ve yüksek basınç sayesinde kolaylıkla istenen temizliğe sizi yormadan ulaşmanızı sağlar

Sıcak sulu araç yıkama makinası inşaat firmalarının da inşaat sonrası ağır zeminlerde de kullanabileceği bir su jetidir. Özel aparat ve başlıklarla paslanmış inşaat demirlerini kolaylıkla temizler ve pastan arındırır. Bu nedenle özellikle inşaat firmalarının kaliteli iş yapmasında yardımcı bir makinedir.

Tavuk çiftliklerinde ilaçlama öncesi ağır asitli ve ağır pis zemini temizler. ilaçlama öncesi veyahut genel temizlikte verimli temizliği sağlar. Küçük ve büyükbaş hayvancılıkta çiftlik genel temizliklerinde sıcak sulu basınçlı temizlik ile etkili sonuç elde edilir.

Basınçlı Oto Yıkama Makinası SHC 200

Bireysel kullanımlarda ve  şehir içinde birçok alanlarda ihtiyaca göre özel aparat yardımıyla birçok alanda ayrıcalıklar sunar. Sıcak sulu araç yıkama makinası işyerlerinde ağır yağlı zeminlerde deterjan gerektirmeden yüzde yüze varan çözümler sunar.

 

200 BAR Basınçlı Oto Yıkama Makinası SHC 200 Teklif Formu